UA: ЧЕРНІГІВ змінюється, щоб робити більше важливих новин

UA: ЧЕРНІГІВ змінюється, щоб робити більше важливих новин

27 бер. 2020

Станом на 27 березня в Україні підтвердили 218 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. Перший випадок виявили і на Чернігівщіні.

Команда UA: ЧЕРНІГІВ змінює ранкове мовлення, щоб більше зосередитись на інформуванні населення про ситуацію з поширення COVID-19 та карантинні заходи. 

"Від 30 березня ми частину команди телевізійного ранку переводимо працювати на програму "Ранні пташки". Ця радійна програма буде виходити з 7:10 до 8:00 і на хвилях "UA: Українське радіо: Чернігівська хвиля", і у телеефірі. Так ми оптимізуємо ранкове мовлення, але не залишимо наших глядачів та слухачів без оперативної інформації вранці, - розповідає продюсер UA: ЧЕРНІГІВ Артем Шелковий - Місія Суспільного - доносити до громадян достовірну інформацію без маніпуляцій та фейків. Це особливо актуально у період епідемії. Тому ми змінюємось, щоб мешканці регіону отримували більше якісних новин"

Шукайте актуальні новини Суспільного Чернігівщини на цифрових платформах: 

Випуски новин на UA: ЧЕРНІГІВ — о 13:30, 17:00, 19:00 та 20:30, на UA: «Українському радіо: Чернігівська хвиля»— о 12:10, 17:10 та 20:10.

Крім цього, на Суспільному щобудня виходить всеукраїнський міжплатформовий марафон «На карантині».