Робота UA: ЧЕРНІГІВ в умовах карантину

Робота UA: ЧЕРНІГІВ в умовах карантину

17 бер. 2020

Суспільне телебачення Чернігівщини в дні карантину продовжує інформувати глядачів про важливі події регіону. 

«Ми не скасували жодного ефіру, працюємо за звичним графіком, тому що наразі багато рішень місцевої та центральної влади потребують деталізованого пояснення. Щоб люди розуміли, що і як відбувається. Всі програми, які в нас були, всі працюють», — розповів продюсер UA: ЧЕРНІГІВ  Артем Шелковий. 

Він також додав, що у ранковому ефірі сьогодні журналісти розповідали, як виконується розпорядження міської ради щодо тимчасового закриття низки закладів. Два редактори ранкового мовлення з різних точок Чернігова включались, показували, як працює ринок, як працюють кафе, ресторани і спортклуби. Завтра вони планують розповісти, як працює транспорт: міський, внутрішньообласний та міжобласний.

Що стосується роботи UA: Українське радіо: Чернігівська хвиля, то сьогодні зранку редактор творчої групи радійників Андрій Соколов приймав дзвінки, цікавився думкою слухачів щодо обмеження роботи низки закладів. Виявилось, що більшою мірою люди ставляться схвально та з розумінням. Вдень радійники більш детально давали відповіді на ті запитання, що лунали в ефірі: щодо пенсій, роботи Укрпошти. Якщо слухати Чернігівську хвилю протягом дня, можна скласти повну картину щодо розвитку ситуації, отримати деталізовані відповіді на актуальні питання.