Крадіжки майна у Криму й операції Сил оборони України в Чорному морі: «Кримське питання» на Суспільному

Крадіжки майна у Криму й операції Сил оборони України в Чорному морі: «Кримське питання» на Суспільному

16 лют. 2024

Окупаційний режим Криму не нехтує можливостями незаконного відчуження майна та привласнення награбованого раніше. Що крадуть, скільки рішень винесли окупаційними судами і що буде з майном після звільнення півострова? Про це та про операції Сил оборони України у Чорному морі говоритимемо у новому випуску проєкту «Кримське питання». Вмикайте Суспільне, щоб знати більше:

Читайте також: Українські діти в Лондоні знайомляться з «Бробаксом» і слухають «Хоробрі казки»

У другій частині програми «Кримське питання» ведуча Олеся Вакуленко з запрошеними гостями говоритиме про операцію Сил оборони України в Чорному морі вранці 14 лютого.

Спікери:

  • Дарина Підгорна, юристка Регіонального центру прав людини;
  • Павло Лакійчук, керівник безпекових програм Центру глобалістики «Стратегія XXI».

Дивіться «Кримське питання» онлайн на сайтах національної мережі місцевих телеканалів Суспільного або у записі — на ютуб-каналі Суспільне Крим.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні. 

Оперативні новини Суспільне Крим  — на сайті Суспільне Новини та у соцмережах: