У Чернігові відбувається навчання для операторів північно-східного хабу Суспільного

У Чернігові відбувається навчання для операторів північно-східного хабу Суспільного

15 вер. 2023

14-16 вересня у Чернігові триває навчання відеооператорів північно-східного хабу Суспільного, до якого входять Чернігівська, Полтавська та Сумська філії Суспільного Мовлення. 

Команда хабу вдосконалюватиме теоретичні і практичні знання з операторської майстерності та режисури. 

«До нас приїхати представники Суспільне Суми та Суспільне Полтава, також беруть участь оператори і відеографи Суспільне Чернігів. Крім теоретичного навчання, учасники матимуть і практичне завдання — зняти відео не в тому місті, де вони мешкають та працюють, так би мовити “не замиленим оком”. Оператор з Чернігова зніматиме у Києві, з Полтави — у Сумах, із Сум — у Чернігові», —  розповів менеджер Суспільне Чернігів Вадим Соколюк.

Навчання відбуваються за ініціативи команди регіонального мовлення Суспільного і пройдуть для команд усіх шести хабів. Менторами для відеооператорів стали головний режисер регіонального мовлення Суспільного Сергій Жулін та оператор-постановник дирекції регіонального мовлення Суспільного  Сергій Міщенко

Суспільне Мовлення  — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих  діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо Чернігів.

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: