Казка «Таке велике слоненя» вийшла в озвучці від Алли Скорик

Казка «Таке велике слоненя» вийшла в озвучці від Алли Скорик

22 сер. 2023

Шеф-редакторка Суспільне Чернігів та північно-східного хабу Суспільного Алла Скорик озвучила казку «Таке велике слоненя» для проєкту Суспільного «Казка на ніч»

Читайте також: Ірина Цілик, Ахтем Сеітаблаєв, MamaRika — слухайте «Казки на ніч» від Суспільного

«У мене двоє діток: одному сину — 12 років, другому — 4 з половиною. І один, і другий росли на тому, що я читала казки. Зараз менший рідко засинає без казки. Це такий момент інтимності, коли можна побути разом, але інколи немає можливості, і я завжди думала про те, що було б добре записати аудіо. Ставити, наприклад, коли діти у бабусі, щоб їм було комфортніше, солодко засинати. Я думала про це мільйон разів, але якось не доходили руки. І от надійшла пропозиція від дитячого каналу Бробакс та Суспільне Культура начитати казку, яка збіглась з моїм бажанням», — розповідає Алла Скорик.

Читайте також: Новини Криму — щобудня у вечірній прайм-тайм на Суспільному

У цій казці маленький слоник уперше гуляв без мами. Це було для нього справжньою подією. Слоник відчув себе самостійним і дорослим. Він зустрів жирафу, папугу і мишку та дізнався, що його хобот схожий на шланг від пилососа, а вуха на два лопухи. Що допомогло слоненятку не засмучуватись і полюбити свій хобот та вуха слухайте у подкасті Суспільне Казки.

«Неймовірний досвід! Сподіваюсь, що ця казочка сподобається багатьом дітям. У проекті Суспільне Казки багато чудових казок з підтекстом, з виховною історією. Це важливо дітям розповідати. З радістю взяла участь у цьому проекті. Наразі я вже працюю над озвучкою ще однієї казки», — додає Алла Скорик.

Загалом «Казки на ніч» звучать голосами відомих українських митців, артистів, військових та ведучих Суспільного Мовлення — Першого каналу, телеканалу Суспільне Культура, місцевих каналів. Радіо Культура, Радіо Промінь, Українського Радіо. Нові казки з’являються щочетверга о 19:00 на всіх доступних майданчиках:

Також їх можна слухати у програмі «Вечірня колисанка» в ефірі Радіо Культура

Над проєктом працює дитяча редакція цифрових платформ Суспільного разом із командою Радіо Культура за підтримки грантового проєкту від ЄС «Посилення стійкості та потенціалу Суспільного Мовлення під час війни».

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо Чернігів.

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: