UA: ЧЕРНІГІВ на “Місті професій” цієї суботи

UA: ЧЕРНІГІВ на “Місті професій” цієї суботи

3 лип. 2019

6 липня в Чернігівському центральному парку культури та відпочинку запрацює “Місто професій”. Це масштабний дитячий проект, створений, щоб діти могли спробувати себе в різних професіях, а компанії з позитивною репутацією презентували свою організацію. UA: Суспільне мовлення та UA: ЧЕРНІГІВ – інформаційні партнери події.

Цього року “Місто професій” проходить вже вшосте. За роки існування проекту його учасниками стали понад 1 мільйон дітей в 50 містах України. Вже цієї суботи в Чернігові з 12:00 до 15:00 діти віком від 3 до 18 років матимуть можливість отримати паспорт та “влаштуватись” на роботу. Головний акцент “Міста професій-2019” – це професії, що пов’язані з технологіями та наукою. 

Серед представлених професій заплановано багато нових – інженер-енергетик, ветеринар, ведучий прямих ефірів, проектний менеджер та ін. Та, звичайно, вже традиційні, що користуються найбільшою популярністю – рятувальник, поліцейський, лікар, військовослужбовець, касир залізниці тощо.

Команда UA: ЧЕРНІГІВ представить професії журналіста та телеведучого. Медійники розповідатимуть про особливості роботи на телебаченні та радіо, вчитимуть говорити на камеру, вести прямий ефір і використовувати професійне обладнання.

Проект “Місто професій” забезпечує дітей та їхніх батьків безпечним і цікавим освітнім досвідом, який у майбутньому стане в пригоді під час вирішення питань профорієнтації та вибору фаху.

Про перебіг цьогорічного "Міста професій" в Чернігові дізнавайтеся на телеканалі UA: ЧЕРНІГІВ або на сторінці філії в Facebook та YouTube.