Півфінали Чемпіонату Європи U19 з футболу на Суспільному

Півфінали Чемпіонату Європи U19 з футболу на Суспільному

13 лип. 2023

У четвер, 13 липня, на Чемпіонаті Європи U19, що триває у Мальті, відбудуться півфінальні поєдинки між збірними Португалії та Норвегії, а також Іспанії та Італії. Прямі трансляції матчів дивіться на сайті Суспільне Спорт і в ефірі місцевих телеканалів Суспільного Мовлення (це Суспільне Чернігів, Суспільне Кропивницький, Суспільне Хмельницький та інші).

Читайте також: Суспільне покаже Чемпіонат Європи з легкої атлетики серед молоді

Португалія – Норвегія: наживо на сайті Суспільне Спорт, початок о 19:00; на місцевих каналах — у відкладеному показі о 00:00.

На стадії групового етапу португальці впевнено виграли свою групу здобувши три перемоги у трьох матчах. Португалія переграла Польщу (2-0) Італію (5-1), та Мальту (2-1). Збірна Норвегії у своїй групі посіла друге місце з п’ятьма очками в активі. У результативному поєдинку норвежці обіграли Грецію з рахунком 5-4 та двічі зіграли внічию з Ісландією (1-1) та Іспанією (0-0).

Іспанія – Італія: наживо на обох платформах Суспільного, початок о 22:00.

Іспанці виграли свою групу, здобувши дві перемоги у матчах з Ісландією (2-1) та Грецією (5-0) й зігравши внічию з норвежцями (0-0). Збірна Італії переграла мальтійців (4-0), програла португальцям (1-5) та зіграла внічию з поляками (1-1). Італійці мали рівну кількість очок та різницю забитих/пропущених з Польщею, й випередили останніх лише за більшою кількістю забитих м’ячів.

Фінал турніру відбудеться у неділю, 16 липня, о 22:00. Трансляція на сайті Суспільне Спорт та в ефірі місцевих телеканалів Суспільного Мовлення.

Ексклюзивні трансляції — на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.