Вечірній підсумок тижня «Суспільне. Спротив»: Олена Голда та Віталій Гарнов

Вечірній підсумок тижня «Суспільне. Спротив»: Олена Голда та Віталій Гарнов

7 лип. 2023

Продовжуємо розповідати про ведучих підсумкових дайджестів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив», які виходять щосуботи з повтором у неділю з 17:00 до 21:00 на місцевих каналах Суспільного та каналі Суспільне Новини. Над ним працює команда Суспільне Одеса. Про прямоефірні будні розповіли ведучі студії проєкту Олена Голда та Віталій Гарнов.

Олена Голда

Олена разом із Суспільним чотири роки. До війни працювала кореспонденткою міжрегіонального шоу «Ранок на Суспільному». За освітою Олена — дипломована магістерка журналістики, закінчила Одеський національний університет ім. І. І. Мечникова. У позаефірний час записує інтерв’ю для платформ Суспільного, розповідаючи історії, які варті бути почутими. Захоплюється аеробікою. Впевнена, що фізичні навантаження допомагають перезавантажитись і триматися емоційно у складні для нашої країни часи. 

Читайте також: «Це було надзвичайно!» — як команди з чотирьох регіонів разом працювали над інформаційним ранком

«В суботу ввечері ми проводимо підсумковий ефір, обговорюємо найважливіші події тижня. Велика честь бути долученою до інформаційного спротиву нашої країни. Одеська команда Суспільного докладає максимум зусиль, аби підсумковий ефір був інформаційно насиченим і цікавий нашим глядачам», — зазначає Олена.

Віталій Гарнов

За освітою Віталій — дипломований магістр політології, але вже понад 7 років працює у журналістиці. До початку повномасштабної війни був кореспондентом новин і програмним редактором. Вільний час поза телеефіром Віталій проводить з друзями, сім’єю та своїми двома котами. Тривалий період займався легкою атлетикою й грав за команди у різних лігах аматорського футболу Одеси. Полюбляє прогулянки біля моря та дивитися старі голлівудські фільми.

«У ведучого є шанс напряму ставити гострі запитання в ефірі міністрам, депутатам і чиновникам — це неймовірні відчуття. За кожним з нас стоїть величезна команда фахівців. Для інформаційного проєкту “Суспільне. Спротив” працюють десятки людей, матеріали одночасно знімають у різних куточках України. Все це відбувається заради того, щоби наші глядачі могли тримати руку на пульсі останніх подій в Україні та світі», — каже Віталій.

Читайте також: Вечірній підсумок тижня «Суспільне. Спротив»: Ольга Міщук і Михайло Кушнір 

Маєте історію, яку хочете розповісти на всю країну, — пишіть на пошту команди проєкту «Суспільне. Спротив» sprotyv@suspilne.media.

Нагадаємо, «Суспільне. Спротив» — це щоденний прямоефірний інформаційний проєкт, над яким працює регіональна команда Суспільного Мовлення. Це оперативні новини щогодини, історії та інтерв’ю з усіх областей України.  Дивіться «Суспільне. Спротив» щодня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на телеканалі Суспільне Новини та усіх місцевих телеканалах Суспільного, включно із Суспільне Крим. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Місцеві канали Суспільного мовлять у кожному регіоні України — це Суспільне Чернігів, Суспільне Полтава, Суспільне Миколаїв, Суспільне Черкаси, Суспільне Харків та інші. 

Фото: Юрій Сисоєв