Будівлю Суспільного у Чернігові підсвітили кольорами Прапора України

Будівлю Суспільного у Чернігові підсвітили кольорами Прапора України

24 лют. 2023

23 лютого вікна фасаду «Будинку радіо», в якому працює команда Суспільне Чернігів, засвітились кольорами Прапора України.

«Ідея з підсвіткою вікон фасаду приміщення виникла на етапі проведення ремонтних робіт філії два роки тому, адже маємо прекрасне місце розташування історичної будівлі "Будинок радіо", це центр міста. Для забезпечення можливості підсвітити вікна фасаду, ще тоді підготували все необхідне. Весь минулий рік мали багато інших, більш нагальних завдань, і от тепер дійшла черга до реалізації цього проєкту. Насправді не вбачаємо у цьому нічого надскладного, однак саме в результаті таких нескладних у реалізації речей отримали гарний результат та теплу реакцію містян», ­– розповідає менеджер Суспільне Чернігів Вадим Соколюк.

Підсвітку команда Суспільне Чернігів планує використовувати постійно.

«Маємо різні кольорові варіації, тож спробуємо дивувати перехожих, адже сьогодні, навіть такі дрібниці допомагають справлятися з постійним психологічним тиском через війну», – додає Вадим Соколюк.

Читайте також: «Сильні, як земля» — дивіться на місцевих телеканалах Суспільного

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: