Українське радіо

Українське радіо "Чернігівська хвиля" починає новий сезон проекту “Радіосцена”

25 кві. 2019

1 червня в ефірі Українського радіо “Чернігівська хвиля” починається другий сезон проекту “Радіосцена”. Його мета — підтримати місцевих виконавців, дати їм можливість показати свою творчість широкій аудиторії.

Як і минулого року, “Радіосцена” виходитиме щосуботи о 20:20 і триватиме півгодини, впродовж яких гурти виконуватимуть три авторські композиції українською мовою та розповідатимуть слухачам про себе. Минулого сезону виступили 13 гуртів, цьогоріч заплановано 12 випусків програми.

“Ми чекаємо на нових учасників. Хочемо, щоб це були гурти не лише з Чернігова, а й з різних куточків нашої області. Плануємо розширювати географію, нам цікаво почути музикантів із Ніжина, Прилук, — говорить продюсер Чернігівської філії Суспільного Артем Шелковий.

Можливо, запросимо минулорічних учасників. Наприклад, менський гурт "Steik" записав альбом, і нам цікаво, чи став наш проект поштовхом для такого розвитку. Для нашої команди дуже важливо, щоб музиканти професійно зростали, а ми були майданчиком, де вони можуть реалізувати себе, продемонструвати свою творчість”.

Виступи музикантів на радіо також знімаються на відео й транслюються в ранкових ефірах телеканалу UA: ЧЕРНІГІВ. Усі аудіо- та відеоматеріали після виходу програми знаходяться у вільному доступі на цифрових платформах філії.

Для участі в проекті надсилайте свої демо-записи на пошту uachernihiv@gmail.com.

Слухайте програму "Радіосцена" з червня (щосуботи) о 20:20 на "Чернігівській хвилі":

Чернігів - 98,2 FM,

Прилуки - 105,7 FM,

Бахмач - 91,5 FM,

Новгород-Сіверський - 101 FM,

Холми – 106,1 FM,

Сосниця - 103 FM.