Документальний фільм «Битва за Чернігів» — з англійськими субтитрами

Документальний фільм «Битва за Чернігів» — з англійськими субтитрами

28 лис. 2022

«Битва за Чернігів» – найбільш повна на даний момент відео-історія оборони Чернігова, знята командою Суспільне Чернігів за спогадами військових. Першу серію цієї документальної трилогії вже можна дивитися із субтитрами англійською мовою на ютуб-каналі Суспільне Чернігів. Прем’єра першого епізоду відбулася 24 листопада.

 

Читайте також: «Втратити свободу може бути гіршим за смерть», — спогади Ярослава Лепявка про Революцію Гідності в інтерв’ю Суспільне Чернігів

«Є запит і є бажання розповісти про те, що відбувалося на Чернігівщині, більш широкій аудиторії, зокрема закордонній. Нам писали про це у коментарях. Для цього і створили субтитри англійською. Дякуємо колегам із центрального офісу Суспільного, які відгукнулися і оперативно допомогли з перекладом англійською»,   говорить продюсер  Суспільне Чернігів  Артем Шелковий.

Читайте також: Лижі олімпійця Артема Прими продали на аукціоні Суспільного за 35 тисяч гривень

«Ключові бої за місто повністю зламали плани росіян взяти Київ за три дні та змусили їх тікати під прикриттям жесту доброї волі. Нашими героями будуть військові. Це погляд на ті події, як професійних воїнів, так і добровольців, як солдат-новобранців, так і генералів та полковників», розповідає продюсер новин Суспільне Чернігів Андрій Тіток.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 місцеві телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

У Чернігівській області — це телеканал Суспільне Чернігів та Українське Радіо «Чернігівська хвиля». 

Дивитися Суспільне Чернігів можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: