UA: Українське радіо “Чернігівська хвиля” тепер доступне й в інтернеті

UA: Українське радіо “Чернігівська хвиля” тепер доступне й в інтернеті

13 бер. 2019

Відтепер слухати трансляцію UA: Українське радіо “Чернігівська хвиля” в режимі реального часу можна в інтернеті. Радіохвиля стала доступною на безкоштовних онлайн-сервісах RadioVolna, Online Radio Box, radio.i.ua, Radio Garden та guzei.com.

“Раніше нас можна було слухати лише в ФМ-діапазоні і через проводове радіо. Зараз, зокрема, й завдяки зверненням наших слухачів, ми дали можливість слухати “Чернігівську хвилю” онлайн. Ми маємо свої часові проміжки в трансляції Українського радіо, якщо ви слухатимете радіо онлайн у цей час, потраплятимете саме на чернігівські програми. В інший час в ефірі звучатимуть програми Українського радіо”, — говорить менеджер Чернігівської філії Суспільного Вадим Соколюк.

UA: Українське радіо “Чернігівська хвиля” має чотири часові проміжки по буднях: з 7:10 до 8:00 (програма “Ранні пташки”), з 12:10 до 13:00 (“Полудень на Чернігівській хвилі”), з 17:10 до 18:00 (Прайм-вечір: Акценти”) та з 20:10 до 21:00. У вихідні на “Чернігівській хвилі” можна слухати програми розважального та пізнавального характеру, в тому числі й нові, запущені минулого місяця.

Незабаром слухати UA: Українське радіо “Чернігівська хвиля” можна буде на “Радіодобірці”, BestRadio.FM та uradio.com.ua. Крім того, запланована його поява в популярному додатку TuneIn.