На UA: ЧЕРНІГІВ працюватиме фан-зона Євробачення

На UA: ЧЕРНІГІВ працюватиме фан-зона Євробачення

14 лют. 2019

В Україні триває національний відбір на міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2019. За результатами першого півфіналу, який відбувся 9 лютого, фіналістами стали MARUV, YUKO та Brunettes Shoot Blondes. Цього тижня, 16 лютого, журі та глядачі визначать ще трьох фіналістів. А вже 23 лютого українці дізнаються, хто представлятиме Україну на Євробаченні у Тель-Авіві.

UA: ЧЕРНІГІВ не могли пропустити таку подію і запрошують містян долучитися до перегляду фіналу національного відбору. 23 лютого о 18:00 в телестудії Чернігівської філії Суспільного відкриється фан-зона.

На відвідувачів чекають виступи чернігівських виконавців TRIO CAPPUCCINO / JAZZ, FUNK, POP MUSIC і дуету Микити Маківчука та Юлії Мороз, а також дискусія за участі місцевих виконавців щодо нацвідбору Євробачення. Після концерту відбудеться перегляд трансляції Нацвідбору Євробачення.

— Під час роботи фан-зони Національного відбору Євробачення ми хочемо почути від місцевих музикантів, чому вони не беруть у ньому участь. Можливо, їм не цікавий цей конкурс, можливо хтось із них уже пробував свої сили, але не розповідав про це. Також ми хочемо запросити колишню учасницю гурту Dilemma, яка минулого року брала участь у національному відборі у складі цього гурту, щоб вона поділилася своїми враженнями. Хочеться, зрештою, пишатися тим, що колись чернігівські виконавці братимуть участь у Національному відборі, і ми будемо вболівати за них, — говорить Артем Шелковий, продюсер UA: ЧЕРНІГІВ.

Приходьте! 23 лютого, 18:00, UA: ЧЕРНІГІВ (проспект Перемоги, 62, 2-й поверх, вхід зі сторони колишнього кафе Padishah). Вхід вільний.

Стежити за подіями у фан-зоні також можна онлайн — на сторінці UA: ЧЕРНІГІВ у Facebook та на YouTube-каналі. Крім того, дивіться другий півфінал та фінал Національного відбору в ефірі Чернігівської філії Суспільного 16 та 23 лютого о 19:00.